3 ماده خوراکی که هوش راازبین می برد
1_تنقلات غیرطبیعی :همبرگردها،سرخ کردنی ها وچیزهایی شبیه آن مارادچاروسوسه می کند،اماخوردن این موادغذایی باعث انباشته شدن چربی ها می شود.مصرف نامحدوداین دسته ازخوردنی ها مانع تولید«دوپامین »می شودکه ماده شیمایی«شادی»دربدن مااست وکاهش آن علایمی رابه وجودمی آوردکه بانوسان اخلاقی وافسردگی ارتباط دارد.
2_محصولات غذایی غنی ازقندهای مصنوعی:مصرف بیش ازحدقندهای مصنوعی منجربه کاهش تولیدیک ماده شیمایی درمغزمی شودکه به عنوان فاکتور نوروتروفیک مشتق شده ازمغزشناخته شده است .نبود این ماده باعث اختلال دریادگیری وهمچنین به خاطرسپردن می شود.طبیعت اعتیادآورشکرعواقب بلندمدتی به همراه دارد،به طوری که برتوانایی یادگیری تاثیرمی گذاردومهارت های شناختی راتضعیف می کند.
3_موادغذایی سرخ شده:سرخ کردنی هابه عنوان «کمربندسکته مغزی »سناخته شده است.سطوح بالای چربی وکلسترول موجوددرموادغذایی سرخ شده،داخل دیواره های شریان های خون رسان به مغزرسوب می کند،عدم خون رسانی کافی درنهایت باعث سکته مغزی می شود.بنابراین هنگامی که رژیم غذایی به طورمنظم شامل موادغذایی سرخ شده باشدشمابیشتربادردسرومشکلات مواجه می شوید.